torsdag 12 februari 2009

Innan ni tror...


...att jag blivit total skånepatriot.
Hookade denna tisha från din vän Fienden för att representera rötterna lite.
Dan Andersson och Grangärde socken, kan knappt bli bättre! Saknar bara knätofsarna..
Som vi brukar säga "Riktig skit kommer från Dalarna!"

Och ni måste ge mig pluspoäng för Travis Bickle-looken.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du gillar tröjan kompis!

//Fienden

Simon Busk sa...

riktig skit kommer faktiskt från dalarna! men världen blev jävligt liten när fienden kommenterar i din blogg, min tjej har varit ihop med en halvan av fienden för en massa år sedan. Världen är sinnessjukt incestuös ibland! Hur som helst så är det en klockren look och jag gillar den skarpt. Tisschan var inte ful den heller... och ja, riktig skit kommer från dalarna dom 50% av mina gener som är något att ha är ju som sagt ifrån trakterna kring malungsfors...

Jon sa...

Sjuka sammanträffanden!
Dina dalagener måste vara anledningen till att du drog oss hela vägen från Ystad till Malmö utan att röra en min.
Mohawken är dock borta. Den var "mellanläge" när jag höll på och rakade mig, passade på att ta bilden innan allt försvann. Hockeyfrilla och munkfrisyr är två andra klassiska mellanlägen jag brukar klippa på skoj.

Simon Busk sa...

jag hade väldigt länge hockeyfrilla eller crustfrilla helt seriöst... eller väldigt länge, men kanske i två år. Det var härligt sunkiga tider!

Ja fy fan, igår fick jag dock 3.5 hemska jävla mil i benen. Det gick långsamt och trögt... men fan, motivationen är hög! Har ju till och med skaffat gymkort så jag kan träna ben, rygg, mage lite mer seriöst... Men det är ju snarkus fel egentligen!

Aron sa...

Häftigt! Det där är en riktig hårdingfrisyr Jon, hittade ingen bra svartvit originalbild så du får den här http://farm3.static.flickr.com/2388/2319212364_242e5143f8.jpg?v=0 f.ö är jag mas via min morsas mormor, det är ju alltid något!

Aron sa...

glömde tillägga att den där frisyren var poppis bland "101st airborne" året 1944 och än idag. De målade sig i ansiktet precis som Indianer, urfolksjänkaren.

Jag?